Rekli su o nama...


"Samo vam mogu reci svaka vam cast! Vi ste veliki profesionalci i jos bolji ljudi, od mene pohvale na sav glas! Bože zdravlja da se družimo još puno godina."

Dinka Magoda, mama

"Hvala Vam! Vjerujte, to su nam ubjedljivo najljepši rođendani. Predivni ste, zaista! Sigurna sam da se čujemo opet."

Maja Alihodžić, mama

"Hvala na odličnoj zabavi, djeca su oduševljena a posebno slavljenica. Izvrsna animacija! Hvala, do neke slijedeće zabave..."

Melita Ruvić, mama

"BIMAL d.d. sarađuje sa Party Time-om već 6 godina zaredom kroz organizaciju Dječijeg dana, koji se svake godine održava na Trgu mladih u Brčkom, u sklopu dana otvorenih vrata kompanije. Zahvaljujući raznolikoj i kreativnoj ponudi te profesionalnom radu članova Party Time tima, Dječiji dan je postao najveći dječiji dogđaj u Brčko distriktu i najveseliji dan za djecu svih uzrasta."

Marketing sektor firme Bimal d.d.

"Oni koji su imali priliku da rade sa ekipom iz partytime znaju da su uživali sa porodicom koja obožava svoj posao. Baviti se zabavom, magijom i odgojem je sigurno težnja svakog roditelja, dok je njima to život i svakodnevnica. Svako dijete zaslužuje da ih upozna i da bude dio njihove velike porodice."

Sektor prodaje mojposao.ba

"Mercator BH je uvijek bio u prilici da bira najbolje poslovne partnere.  Imajući to u vidu, kriterij koji su zadati su vrlo zahtijevni i za jedne i za druge, ali sa sigurnošću možemo reći da je Party time pravi poslovni partner koji uvijek prati trendove i odgovora svim izazovima. Radeći  s njima sve ove godine stekli smo i prave prijatelje te  koristim ovu priliku da se u ime Mercatora BH zahvalim na saradnji , povjerenju i prijateljstvu koje će sigurno još dugo dugo trajati."

Marketing sektor Mercatora

"PartyTimeBH, najbolji ste! Uvijek mi je zadovoljstvo surađivati sa vama. Veliki ste profesionalci! Drago mi je da smo prijatelji i da imamo prilike surađivati opet."

Lilo - Elvir Hadžijamaković

"Hvala vam puno! May je oduševljena a i njeni prijatelji!"

Dalal Midhat Talakić, mama