Često postavljana pitanja

Da biste imali priliku birati datum i termin potrebno je javiti se i rezervisati termin što prije, najmanje nekih sedam dana ranije.  Ukoliko se ne javite u roku od 24h da potvrdite termin vaš željeni termin prepuštamo nekome drugome.

Rođendani na bazenu su jasno označeni sa cijenama/paketima za određeni broj djece, dok rođendani na adresu nisu ograničeni brojem djece. Trebate imati u vidu da ako imate veći broj djece, a želite kraću zabavu da možda nece sva djeca dobiti balone i oslikana lica, jer smo tu ograničeni vremenom (10-15 djece se može oslikati u roku od 1h)

Obzirom da imamo iskustvo u radu sa djecom već više od 20 god., a konkretno zabave i organiziranje rođendana i drugih aktivnosti duže od 10 god. iskustvo je na našoj strani. U kratkom roku prilikom dolaska na zabavu te upoznavanja s djecom procjenjujemo njihove interese te se prilagođavamo njihovom tempu i željama. Naravno uzimajući posebno u obzir želje slavljnika/slavljenice.

Naša umjetnica za oslikavanje lica ima jako bogati spektar boja, mašte i kreativnosti, a naročito spretnost i brzinu koju je stekla u posljednih 10 god. rada. Potrebno joj je nekih cca 3-5 min po licu ako su malo komplikovanije maske, a nekih 1-2 min za jednostavnije. Dakle, nekih 10-15 djece za sat vremena.

Naša umjetnica za oslikavanje lica je jedina u regionu koja je prošla razne skole, tečajeve i seminare za oslikavanje lica, a i dio je Face and Body Artist udruženja iz USA koji nastavljaju sa redovitim obrazovanjem i stjecanjem novih vještina. Osim što kupuje i koristi boje koje su klasifikovane kao FDA approved, također koristi i kistove i spužvice koji su striktno za tu svrhu. Sve boje su anti-alergijske i anti-toksicne napravljene za osjetljiva djecija lica i kožu.

Igra sumo hrvači je prije svega jako smješna, naši se animatori osiguraju da je sva sigurnosna oprema na mjestu i da se aktivnosti odvijaju u savršenom redu, te da se niko ne povrijedi. U 5 godina koliko ih imamo niko se do sada nije povrijedio.

Da, animatori sa loptama za hodanje po vodi se mogu iznajmiti i na drugim lokacijama prilikom čega je neophodno imati u vidu da im je potreban priključak za struju i ravna površina na kojoj se može vršiti izmjena djece u lopti kao i ravniji dio bazena za ulazak lopte sa djetetom u bazen.

U ponudi imamo proslave rođendana na oba bazena u Sarajevu, Olimpijski bazen na Otoci, kao i Terme na Ilidži. Ukoliko se odlučite za rođendane na Olimpijskom bazenu na Otoci, radi se o sportskom bazenu na kojem su određena pravila radi sigurnosti, čistoće i funkcionalnosti takvog bazena. Ako se ipak odlučite za Terme pravila su malo više prilagođena rekreacionom kupanju.

Prije svega neophodno je prilagoditi sljedeće zahtjevima bazena na Otoci:

  • kupaći (naročito za dječake)
  • kape za kupanje (iste se mogu kupiti u prodavnici na bazenu za 5-10KM)
  • rezervacija koja je neophodna barem 10 dana ranije kako bismo mi imali vremena provjeriti slobodne termine sa upravom bazena
  • oprema nakon rođendana peškiri, fenovi i sl. (feniranje je moguće i u frizerskom salonu uz plaćanje od 1-2KM)
  • ulazak roditelja na bazen nije uključen u cijenu paketa (isti mogu u vlastitom trošku  kupiti kartu)
  • naša ekipa ima dovoljno ljudi da se pobrine za svu djecu, njihovo presvlaćenje, sušenje i sl.

Na bazenu Otoka je strogo zabranjeno jesti grickalice na bazenu. Nakon proslave na bazenu djeca idu u restoran na drugom spratu gdje se imaju priliku osvježiti sokovima i pizzom ukoliko se odlučite za tu opciju.

Roditelji su pozvani u Boulevard caffe/restoran na drugom spratu, ukoliko žele tamo sačekati svoju djecu. U Boulevardu je sve ustakljeno odakle roditelji imaju pregled svih aktivnosti, a imaju priliku i za naručiti kafu dok gledaju djecu kako se zabavljaju (kafa za roditelje nije uključena u cijenu paketa usluga koje pružamo).