Ko smo mi?

Mi smo Sandra i Vanja, roditelji petoro djece, edukatori, animatori i mnogo više...

Djeca, njihovi interesi, nježan duh, znatiželja i nezasitost njihovih umova su naša životna strast. Trenutno vodimo uspješan biznis animacije djece gdje se naša ljubav prema djeci jasno vidi. Imamo veliku dozu entuzijazma da damo sve od sebe, imamo vječnu predanost poboljšanju dječjih života, a to je baš ono što nas stavlja u potpuno drugu kategoriju animatora.

Sandra (autor knjige 'Moms Do It Best', na Amazonu) je radila s velikim brojem djece tijekom više od 20 godina. Učeći o ranom obrazovanju, stekla je praktično iskustvo koje primjenjuje sa svojom djecom, kao i drugima koje je imala privilegiju podučavati, što je čini vrhunskim profesionalcem u ovom području.Pomoć koju je pružila majkama u obliku savjetovanja, seminara, i praktične primjene svojeg znanja se pokazala neprocjenjivom. Njezino gotovo intuitivno povezivanje s djecom čini je nevjerojatnim organizatorom zabava i svih aktivnosti povezanih s djecom. Sandra je uvela umjetnost oslikavanja lica i tijela (poznatijih kao face & body art) u Bosnu i Hercegovinu. Ona je jedini umjetnik te vrste u regiji koja je podučavana od strane vrhunskih umjetnika i autoriteta u svijetu face & body art-a. Sandra paralelno s svojim radom nastavlja i svoju edukaciju te se upoznaje s novim formama, tehnikama i stilovima u ovoj domeni.

Vanja je sa svojim nježnim pristupom, punim razumijevanja i poštovanja prema djeci te njihovim individualnim potrebama savršen gost na bilo kojoj dječjoj zabavi. Sa zapanjujućom sposobnošću poistovljavanja, istovremeno održavajući atmosferu bez ludosti, Vanja je genijalan animator, bilo da je klaun, mađioničar ili balon-twister. Ulažući mnogo vremena u svoj balon-twisting ekspresionizam, svojim kreacijama ne samo da zadivi djecu, već i roditelje. Njegov magični performans vas ostavlja bez daha te je istovremeno komičan, interaktivan, a gledatelje čini zvijezdama večeri. Dokaz njegove izvrsnosti je njegova revnost da nauči više, ponudi više i da bude najbolji u svemu što radi.

Sandra i Vanja čine savršenu kombinaciju obrazovnih animatora i vaša djeca su u odličnim rukama odlučite li ih ostaviti na njihovu brigu na sat ili više.