Najbolji a naši

Vrijeme je da vas upoznamo sa nekima od naših dragih STAFF-ovaca bez kojih ne bismo uspjeli izvesti veliki broj aktivnosti. Oni su naša podrška, osnova, i dragi prijatelji. Upoznajte ih i saznajte koliko imaju ljubavi za ovo što rade. 

Zovem se Nejra, studiram žurnalistiku na FPN i druga sam godina. Volim da radim sa ekipom PartyTimeBH, jer je veoma zanimljivo. Najviše volim raditi s djecom, onaj uzrast od 5-8 godina mi je idealan. Djeca te dobi su tako puna mašte i vole da se druže. 
Do sada sam radila kao Elsa, Vila, Mickey Mouse, vodila razne kreativne radionice. Najviše volim kada sam Vila ili Miki jer se tada najviše djeca vesele, grle me, plešu sa mnom, ne odvajaju se od mene. Imam osjećaj da pomisle da im je Elsa ili Minnie Mouse upravo sišla sa ekrana direktno iz crtanog filma. Ovaj posao nije bez izazova, kad sam Minnie Mouse maskota, maska ograničava vidno polje, jako je vruće i nije moguće izravno komunicirati sa djecom i roditeljima. Uprkos svemu ipak mi je najdraži posao. Volim da radim sa PartyTimeBH jer je atmosfera uvijek opuštena, nema pristiska, jednostavno rečeno igra i djeca su najvažnija. Sandra i Vanja su veoma susretljivi, rado pomognu, razumiju nas, sve što mi radimo oni su već probali i znaju kako je to, tako da nema problema i ništa onda nije teško. 


Moje ime je Džennet. Imam 23 godine. Studentica sam završne godine ekonomskog fakulteta u Mostaru. Volim druženje, putovanja, prirodu...volim da sam uvijek negdje u "zraku".
U aktivnostima PartyTimeBH mi nije bio problem da se snađem, jer jako volim djecu i druženje sa djecom. A sve je još lakše kad imaš super tim oko sebe, a baš takva je ekipa PartytimeBH. Već sam rekla da baš volim djecu, tako da volim i raditi sa njima. To su najiskrenija i najmanje iskvarena bića, bića puna ljubavi i pozitivne energije. Puni su mašte i sve je sa njima moguše uraditi pa i nemoguše. Sva djeca su super i volim ih sve, ali ako bih se baš morala odlučiti za određeno godiešte, to bi bila godista od 2013. pa sve do 2005, (ili 3-11 godina) iako imam brata 1999 godiste i skoro je punoljetan ali meni je beba tako da sam morala spomenuti i to godište. Sa PartyTimeBH sam radila vilenjaka, Mickey i Minnie Mouse. Najdraža mi je Minnie, svakako. Za onoga ko voli djecu mislim da nije nimalo teško raditi ovaj posao. Potrebno je da biti pozitivan, maštovit, vedrog duha, komunikativan i kreativan, i onda sve ide kao u pjesmi. Izazov je izdržati vrućinu ispod maskote, ali u zabavi i na to se zaboravi. Najljepše je kad vidiš oko sebe lica puna osmijeha, zadovoljstva i sreće. 'Iza scene' to izgelda ovako: "Spremi kosu, skini sat, svi spremni za pomoći!" Dao Bog da svi moji budući poslodavci budu kao Partytime BiH. Uvijek spremni za savjet, pomoć, i sve što treba. 
Oni nisu fer, oni su iznad svakog fer. Pre pre prefer. Dok radite s njima slobodno mogu reći da sve izgleda kao jedno. 


Ja sam Jovan, studen III godine fizičkog vaspitanja i sporta u Banja luci. Jednom me je drug pitao da li bih radio za PartyTimeBH, nisam mogao da odbijem. Volim da radim sa djecom zato što to radim i na fakultetu, tj u školi. Nije mi bitno godište djece, zato što su djeca uvijek nasmijana i žele da se igraju i zabave sa svojim crtani likovima. Najdraže mi je bilo raditi Deda Mraza u decembru, a do sad sam radio kao sv. Nikola, deda Mraz i kao Bumblebee iz Tranformera. Ovaj posao nije težak, čak šta-više, jako je zanimljiv.  Standarde PartyTimeBH nije teško zadovoljiti, pošto ne traže ništa više od nas nego da nasmijemo djecu i da se dobro zabavimo sa njima, slikamo i družimo se. Jako je zanimljivo i interesantno zato što je ovo moj prvi put da radim ovako nešto, Poslodavci su uvijek jako nasmijani i tu su da nam pomognu, radio sam u više gradova, da ne nabrajam, baš svi su nas dočekali nasmijani i nisu nam dali da idemo (kad smo završili), već da ostanemo i da se družimo još sa njima.

Svidjeće vam se još neki od naših postova...