Ovo doba godine

Sada je doba godine, kada su dani kraći, sunce rjeđe, a lišće mijenja boju. Ovo je također doba godine kada vježbamo i organiziramo naše Djeda Mrazove, nove predstave, nove kostime, obučavamo ljude itd. Iako uistinu počinjemo u 9.mjesecu s planiranjem, brainstormingom i naručivanjem.

Prednost koju imamo je mala i agilna ekipa sa svima svjesnima svojih prednosti i mana. Naravno, svi radimo ono što radimo najbolje, budući da se nadopunjujemo (svi mi imamo različite vrline), ne raspravljamo mnogo o podjeli poslova, jednostavno intuitivno znamo što trebamo napraviti i kada. Da li se ponekad udvostručujemo i radimo isti posao? Naravno, nismo savršeni! Brzo se prilagođavamo i ispravljamo, apsolutno, biti mali tim omogućuje nam uvid u to.

Svi znamo da je Sandra ideja osoba, nove i lude ideje su sve njezina krivnja, Vanja je nevjerojatan u izvedbi, organizaciji i istraživanju, Selma je naš koreograf, Stefani (da, vratila se) trenutno popunjava mnoge praznine (uzima vremena da se prilagodimo užurbanom životu PTBH), a Nejra je naš HR. Kenan, Faris i Ismar su naši Djedovi i vozači, Ogi i Maja ljudi na koje se uvijek možemo osloniti ... Svjedno se ponekad preklapamo u našim poslovima i ponekad svi radimo sve. Na kraju, sezona je na našim vratima, a mi spremni za izazove.

Svidjeće vam se još neki od naših postova...