Intervju

Dobar dan! Danas imamo posebnu gošću na PartyTimeBH stranicama.
Ona je odgovorna za osmišljavanje velikog broja aktivnosti I igara, za podučavanje novih članova plesne korake I koreografije, organiziranje igara u vodi za rođendane na bazenu, vođenje aktivnosti u našem odsustvu-naša jedna I jedina Stefani.
Stefani je sa 16 godina bila pobjednica na konferenciji žena poduzetnica sa svojom idejom za start-up, uspješna je u svom biznisu (Beta reading), učiteljica engleskog, plivanja I jahanja. Osim što ima dar za rad sa djecom, Stefani je u privatnom životu nezasita kad je čitanje knjiga u pitanju, osoba je na koju se može osloniti, ali I sa kojom se može dobro zabaviti.

PTBH: Zdravo Stefani! Čuli smo malo o tebi, sad nas zanima nešto više detalja. Reci nam više o sebi.

Stefani: Nedavno sam napunila 20 god., više nisam tinejdžer. Obožavam da čitam knjige, u prosjeku 2 knjige dnevno. Nedavno mi je ponestalo knjiga za čitanje pa sam sebi limitirala na jednu dnevnu. Isprva mi je bilo teško ali onda sam se navikla. Moja najveća sreća je kada nađem novu knjigu sa 900 ili više stranica ili serijal knjiga mog omiljenog žanra (sci-fi/paranormal).

PTBH: Opiši nam jedan svoj dan.

Stefani: Budim se u 7h, zatim trening na bazenu Otoka. Nakon toga, radim nekih 3-4 sata, ručak, pa jos nekih 3-4 sata rada. Iza večere je slobodno vrijeme koje koristim za čitanje, serije, igre sa obitelji, izlaske I sl.

PTBH: Ti si jako veliki dio PartyTimeBH projekata I aktivnosti, reci nam kako je to kad radič sa svojim roditeljima?

Stefani: Ja jako volim raditi sa svojim roditeljima. Poznaju me dobro, moje mane I vrline, što me čini slobodnijom da odradim posao što je moguće bolje.

PTBH: Obzirom da si sad već punoljetna I imas praktički svoj život, koliko vremena provodiš sa roditeljima/obitelji?

Stefani: Tipično, ne provodimo puno vremena zajedno u toku dana, možda par sati, u prosjeku. Kada smo na nekom eventu onda je često I po cijeli dan. Nije nam neobično da, po potrebi, provedemo vrijeme u razgovoru, dok tražim savjet, podijelim neku anegdotu, ponekad pogledamo film zajedno, podijelimo neki smješni video I sl.

PTBH: Obzirom da su tvoji roditelji često na zabavama I drugim veselim događanjima, kakvi su kad su kući?

Stefani: Zabavni, veseli, cool, ali naravno, kao I svi drugi, prije svega su ljudi, tako da I oni imaju svojih trenutaka slabosti I kad nisu u svom elementu.

PTBH: Djeca obično nasljede posao od roditelja, kako ti stojiš sa tom idejom?

Stefani: Koliko god volim da pomognem svojim roditeljima, nemam nekih tendencija da nastavim tim putem. Imam druge interese, što moji roditelji potpuno podržavaju.

PTBH: Tvoji roditelji puno putuju poslom, a ti?

Stefani: Da, istina je! Prije PartyTimeBH smo puno putovali kao obitelj I živjeli u raznim zemljama Europe. Putovanje nam je svima u genima, obično gdje oni idu, idemo I mi-djeca. Nije nam neobično da svakih 2-3 mjeseca odemo negdje na put. Volimo da istražujemo nove zemlje, jezike, kulture.

PTBH: Gdje ste do sad živjeli?

Stefani: Nekoliko zemalja: Hrvatska, Poljska, Danska, Slovenia, Mađarska, I sad Bosna.

PTBH: Kako je na tebe utjecao život u drugim zemljama?

Stefani:Naučila sam biti fleksibilna I lako se prilagođavam. Po meni je to najbolji, najzabavniji I naj obrazovniji način odrastanja.

PTBH: Kako ti proslavljaš svoj rođendan?

Stefani: Ja obično ne volim da se pravi velika zabava. Više volim imati slobodan dan, koji mora imati tortu I posebnu večeru.

PTBH: Koji od tvojih rođendana ti je najviše ostao u sjećanju?

Stefani: Definitivno moj 16. rođendan. Mama je organizirala flashmob ispred BBI, prvi ikada u BiH. Najčudnije mi je bilo što nisam posumnjala da apsolutno išta sprema. Tu je bilo termina vježbanja I dogovora, a ja ništa nisam znala. Faktor iznenađenja je bio potpun, jako su to dobro odradili.

PTBH: Hvala puno, Stefani, na izdvojenom vremenu. Puno sreće u novim projektima I daljnjem radu!

 

Svidjeće vam se još neki od naših postova...